El Terrassa FC, obligat a sumar els tres punts contra el Formentera

Dos punts de nou possibles comencen a neguitejar una part de l’entorn del Terrassa FC, tot i que la plantilla es mostra tranquil·la perquè els resultats arribaran per sortir de la zona baixa de la taula a la Segona Federació. Per calmar els ànims és crucial que la primera victòria s’assoleixi aquest diumenge davant la visita de la SD Formentera a Ca n’Anglada.

Els balears, que van fer una gran temporada el curs passat, es presenten sense conèixer la derrota amb tres empats i amb un balanç de només un gol marcat i un d’encaixat, els que es van produir en la passada jornada contra el Manresa.

El tècnic, Jordi López, té dues baixes: la del central Fran González, que arrossega molèsties, i la del lateral grec Spartalis, expulsat en el darrer partit. Tot apunta a que Diego Garzón ocuparà el seu lloc a la banda dreta i, en cas de no poder aguantar tot el partit, l’entrenador del Terrassa té el comodí del defensa Víctor Morales.

Jordi López

Jordi López i Pere Tarradellas, seguint la sessió d’aquest divendres

L’àrbitre de La Rioja Óliver Lázaro Martínez serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les 12.00h i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.