El Terrassa FC obre l’Estadi Olímpic amb una gran festa de reinauguració per aquest diumenge

L’Estadi Olímpic viurà aquest diumenge 15 de gener a la tarda una gran festa oberta a la ciutat. És el dia fixat pel Terrassa FC per a la reinauguració d’aquesta instal·lació municipal, un cop acabades les obres de remodelació amb motiu del Mundial d’hoquei femení i del posterior retorn del club egarenc a casa amb el canvi de la gespa artificial de futbol.

Tant el primer equip com el planter del Terrassa ja fa dies que s’entrenen a l’Olímpic, però l’estrena de la primera plantilla en competició oficial serà diumenge davant la visita del líder del grup tercer de la Segona Federació, el CD Teruel, a partir de les sis de la tarda.

Abans, però, el club egarenc ha organitzat tot un seguit d’actes que comptarà amb exhibicions de ball de Dynamic Tuls i Dance Street&Fes Gym i sessions de DJ per amenitzar una jornada que inclou l’actuació castellera de Minyons de Terrassa, un torneig protagonitzat pels més petits del Terrassa FC (Young Boys) a partir de les dues de la tarda i la presentació oficial de tots els equips del futbol base, futbol femení i futbol sala.

Inauguracio Estadi Olimpic

Per reunir la màxima de gent possible a les graderies de l’Estadi Olímpic, el Terrassa ha engegat diferents promocions. Cada soci podrà retirar una entrada gratuïta. Els jugadors del planter disposaran de dues invitacions i també es podran adquirir entrades anticipades a 1 euro, des d’aquest dimarts 10, en diferents establiments de la ciutat

Són al Bar Área (plaça Can Roca, 11), Bar Rustidero Iván (c/ Provença, 95), Frankfurt Reiter, (c/ Pintor Huguet, 62), Nou Astoria (c/ Navas de Tolosa, 3), Digital Foto (c/ Iscle Soler, 1), Restaurant La Antorcha (avinguda Josep Tarradellas, 1), Frankfurt Olímpics (c/ dels Voluntaris, 85), Yummy Pastisseria (c/ de Colom, 78), Punt Moda (c/ Cremat, 18) i la cafeteria Secreto de Ciscu (passeig del Camp del Roure, 40).

El preu de les entrades el dia de partit a les taquilles de l’Estadi Olímpic de Terrassa serà l’habitual: 10€ a General/Gol i 15€ a Tribuna. Els socis del Terrassa FC tindran l’accés totalment gratuït.