El Terrassa FC perd la imbatibilitat a l’Olímpic i el liderat davant l’Hospi (0 a 1)

El Terrassa FC ha començat l’any perdent el liderat on menys s’ho esperava: a casa. L’Olímpic havia estat fins ara una garantia de victòria, però l’Hospitalet se n’ha anat amb els tres punts a la butxaca gràcies a un paupèrrim 0 a 1. Paupèrrim pel resultat i pel joc. En una jornada matinal i assolellada, el públic terrassista s’ha avorrit en un partit escàs en oportunitats a les dues porteries.

L’Hospitalet ha vingut disposat, sobretot, a defensar bé. I ho ha aconseguit. Ha tret de polleguera l’equip de Xevi Molist, que no ha sabut trobar vies d’aigua a les dues línies de 4 que han plantat els visitants.

A la segona part Molist ha carregat els joc a les bandes, buscant centrades i buscant el cap d’Arranz. Ho ha provat també a pilota aturada, però el pla no ha sortit efecte. Tant s’ha bolcat el Terrassa a la àrea contrària, que a deu minuts del final l’Hospitalet ho ha aprofitat per llençar un contracop de manual que ha culminat Diego

El Terrassa no ha tingut temps ni per a generar ocasions per a l’empat i ha perdut els primers tres punts a l’Olímpic i el liderat, que ara és de l’Hospi.

El San Cristóbal, per la seva banda, ha empatat a un al camp del Vilassar de Mar i cau, per primera vegada, a la zona de descens.