El Terrassa FC pot assaltar el liderat si guanya diumenge l’Igualada

El Terrassa FC té aquest diumenge l’oportunitat de recuperar el liderat de la lliga al seu subgrup, ara mateix a dos punts. Juga a casa contra l’avantpenúltim classificat, l’Igualada, mentre que l’Europa no ho farà per protocol Covid-19 del seu rival, la Montañesa.

Juanjo García veu bé l’equip i confia en encadenar la tercera victòria consecutiva. Adverteix, però, del perill del rival, tot i venir de perdre contra el Valls (0-1), un resultat que hipoteca les seves opcions de salvació en aquesta primera fase.

En la darrera victòria al camp del Castelldefels, el tècnic del Terrassa va canviar de dibuix i també d’onze titular. Ningú té el lloc assegurat i els jugadors que disposen de menys minuts, com Albert López, veuen en aquest partit una bona oportunitat per reivindicar-se.

Josu i Adri Lledó, per sanció, són baixa per rebre l’Igualada, tot i que Juanjo García recupera Àlex Fernández. Carlos Albelda Bárcena dirigirà aquest partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.