El Terrassa FC prepara el Torneig dels Històrics amb ‘bones sensacions’

Barrejats encara sobre les línies de futbol americà per als Dragons i sota un sol de justícia, Gerard Garrido dóna les instruccions tàctiques als seus jugadors. Aquesta és la imatge de la pretemporada 2023 per a un Terrassa FC que busca la posta a punt adequada per arribar amb garanties a l’inici de la lliga. Una setmana després que comencessin els entrenaments les sensacions tant del cos tècnic com dels jugadors són molt positives.

Aquests dies també serveixen perquè els jugadors nous vagin coneixent el club i la plantilla. Una de les cares noves més destacades és la de Gil Muntadas, jugador que ve del Cornellà, de la Primera Federació. Muntadas està cridat a ser un home important en la generació ofensiva de l’equip.

El Terrassa FC tindrà el primer test la setmana que ve, en el Torneig dels Històrics. Garrido té clara quina és la prioritat en aquests partits.

El Terrassa FC és el vigent campió del Torneig dels Històrics, que ha guanyat en dues ocasions en tan sols quatre participacions. La pilota començarà a rodar dimecres en la primera eliminatòria, un triangular amb el Sant Andreu i la Montañesa.