La lliga de Tercera Divisió arrencarà el cap de setmana del 19-20 d’agost

La lliga de Tercera Divisió començarà el cap de setmana del 19-20 d’agost i finalitzarà el 13 de maig de 2018. És una de les dates assenyalades durant la reunió dels equips catalans de Segona Divisió B i de Tercera que ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de la Federació Catalana, trobada en la qual hi ha participat el Terrassa FC a través del seu president, Jordi Cuesta.

Entre d’altres temes tractats, s’ha acordat que el 20 de juliol se sortejarà el calendari de lliga, mentre que durant les tres primeres setmanes d’agost se celebraran les primeres eliminatòries de la Copa Catalunya Absoluta. Durant la reunió també s’ha posat de manifest que la propera temporada hi haurà quatre jornades intersetmanals per la participació de la selecció catalana amateur UEFA en els campionats estatals. El 12 d’octubre i l’1 de novembre seran dos dies festius confirmats amb partit de lliga.

Altres temes que s’han debatut en la trobada entre dirigents és que només el campió de lliga jugarà la Copa del Rei, la proposta de convocar 18 jugadors per als partits de Tercera Divisió, les subvencions especials per al futbol femení i el futbol sala i els drets televisius dels equips de Segona B i Tercera.