El Terrassa FC presenta les equipacions per la temporada 2017-2018

El Terrassa FC ha presentat aquest divendres, a la botiga Benito Sports, les noves equitacions del Terrassa FC per la temporada 2017-2018.

Per primer equip, l’equipació principal manté el color del club, el vermell, tot i que a les mànigues el to és una mica més enfosquit. La segona equipació és blanca. Els porters aniran de color groc.

El xandall pels desplaçaments és negre a la part superior i el pantaló negre. El Terrassa també té un uniforme de passeig, amb un polo blaumarí i els pantalons curts negres.

Pel què fa al futbol fase, la primera equipació serà la mateixa que els jugadors de tercera divisió, amb el dos tons de vermell. Els porters també aniran de color groc. En canvi, la segona equipació és del futbol base és negra i no blanca el primer equip.

El Terrassa FC i Benito Sports van tornar a treballar plegats l’any passat després d’uns anys de distància. Ara, represa la relació empresarial, han signat un acord de tres anys per comercialitzar les equipacions.

Les equipacions, de la marca Nike, estaran a la venda a partir de dimecres vinent. Les samarretes, el principal reclam comercial de qualsevol equip de futbol, costaran 25 euros. De moment es vendran sense cap imatge comercial perquè el club encara tancat cap acord de patrocini.