Irún Terrassa Fc 5

El Terrassa FC presentarà al·legacions sobre l’acta contra el Real Unión i estudia emprendre accions legals

El Terrassa FC ha fet públic un comunicat aquesta tarda sobre els fets que van succeir ahir dimecres en el partit de quarts de final de la Copa Federació contra el Real Unión Club d’Irún.

En la nota el club terrassista assenyala que “no s’explica que, tot existir una segona pilota sobre el terreny de joc llançada des d’un camp annex i que interfereix claríssima i directament en la jugada del partit i fins i tot es tocada per l’àrbitre, aquest últim no hagi aturat en cap moment el joc”.

Per aquesta raó el Terrassa FC presentarà al·legacions sobre l’acta del partit i estudiarà emprendre totes les accions legals pertinents per defensar i vetllar pels interessos del club.

Incidents amb Miquel Ezequiel

El Terrassa FC també ha demanat disculpes per l’incident succeït a la finalització del partit que involucra el director esportiu, Miquel Ezequiel. Presumptament el màxim responsable de la parcel·la esportiva va colpejar a un dels assistents en el túnel de vestidors, una acció que l’àrbitre va recollir en l’acta.

“L’actitud del nostre director esportiu no va ser l’adequada i no és conforme als valors que representem com a club”, segons assenyala el comunicat, per afegir que “seguirem defensant sempre el joc net i els valors de l’esport, basats en el respecte, la tolerància i la igualtat d’oportunitats, i condemnem i condemnarem sempre totalment qualsevol mena de conducta violenta i injusta”.