El Terrassa FC rep el Sant Andreu amb l’objectiu de no enterrar les opcions de play-off

Aspirar o no al play-off d’ascens passa per guanyar la UE Sant Andreu. El Terrassa FC és conscient que hi ha més que tres punts en joc davant el cinquè classificat, que ocupa l’última plaça de promoció per pujar. Ara mateix 8 punts separen els dos equips. Però els de Chus Trujillo saben que la seva realitat ara per ara passar per evitar el descens, a només un punt, d’aquí la importància de derrotar als quadribarrats.

Un Sant Andreu que vindrà molt motivat per la quantitat d’exterrassistes a la seva plantilla, començant pel seu tècnic, Xevi Molist. Diumenge el Terrassa FC ha d’oferir la seva millor versió. La classificació està molt comprimida i ara mateix totes les opcions estan sobre la taula.

Aythami I Lledó

Adri Lledó i Aythami seran les novetats en la convocatòria

El tècnic canari recupera dues peces molt importants, el davanter Aythami i el migcampista Adri Lledó, després de complir un partit de sanció. Diego Garzón, un cop recuperat de les últimes molèsties, podria entrar en la convocatòria. No hi serà John Neeskens, que encara tardarà en reaparèixer de la seva fractura nasal al camp del Torrent.

Lluís Balle Reus, del col·legi balear, dirigirà el partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.