El Terrassa FC segueix intractable a l’Olímpic, derrota l’Horta (2-0) i el supera a la classificació

Jornada rodona per al Terrassa FC. La victòria per 2 a 0 contra l’Horta el catapulta fins a la tercera posició, amb els mateixos 20 punts que el segon, el CE L’Hospitalet, que va caure amb l’Igualada. A més els de Xevi Molist, que mantenen el seu idil•li a l’Olímpic, on han guanyat els cinc partits disputats, retallen les diferències amb el líder, la Pobla de Mafumet, que també va perdre.

S’enfrontaven quart contra tercer, dos equips amb una proposta futbolística atractiva i d’atac, però a diferència de la temporada passada aquest cop el Terrassa s’ha emportat els tres punts. Erik ha pogut avançar els barcelonins al quart d’hora, en canvi Sergi Arranz, que reapareixia després de la seva lesió, sí que ha estat encertat en avançar-se al seu defensor i connectar de cap una bona centrada d’Àlex Fernández.

A la represa el Terrassa ha tingut el partit controlat. Ortega s’ha encarregat d’avortar qualsevol ocasió visitant i Àlex Fernández, amb un gran xut des de fora de l’àrea, ha acabat certificant el triomf local. El Terrassa visitarà el Castelldefels en la propera jornada.