El Terrassa FC s’enfronta al pitjor rival, un CD Numancia a l’alça i reforçat en el mercat d’hivern

Partit de màxima exigència per al Terrassa FC aquest diumenge al Nuevo Estadio Los Pajaritos davant d’un CD Numancia que arriba en una dinàmica totalment oposada als de Jordi López.

El quadre terrassista, onzè a la classificació, arriba tocat anímicament de la sotragada que va significar l’empat del Brea en el darrer minut. En canvi els sorians són tercers i encadenen set partits sense perdre.

Jordi López espera un partit molt complicat davant d’un rival que ha incrementat la qualitat de la seva plantilla en el mercat d’hivern i que està molt més habituat a les condicions climatològiques que hi haurà al terreny de joc.

El tècnic del Terrassa ha valorat positivament els nous reforços, però reconeix que la vessant econòmica ha condicionat els fitxatges frustrats.

Per viatjar a Sòria, Jordi López no podrà comptar amb el sancionat Víctor Morales, intocable fins ara, ni amb Joel Priego, que no s’ha recuperat de les molèsties que arrossega. Això sí, hi haurà una bona representació d’aficionats del Terrassa, ja que s’ha muntat un autocar per a aquest desplaçament.

Leandro Carbajales Gómez, del col·legi asturià, serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les 12.00h.

Joel Priego

Joel Priego encara no està recuperat de les molèsties i serà baixa a Sòria