El Terrassa FC serà atrevit davant l’Alavés per brindar la victòria a una afició que omplirà l’Olímpic

El Terrassa FC afronta demà un dels partits més importants dels últims anys, la segona eliminatòria de la Copa del Rei contra el Deportivo Alavés. El partit començarà a les 4 de la tarda i amb un Estadi Olímpic que presentarà l’ambient de les grans ocasions. Ja s’han venut 7 mil entrades anticipades i s’espera que les 500 que queden s’exhaureixin en les properes hores. L’afició ha de tornar a ser el jugador número 12 tal i com succeir contra l’Albacete.

La plantilla s’ha entrenat aquest matí. Tant jugadors com staff tècnic són conscients de la dificultat de passar ronda contra un Primera Divisió. I tot i que la prioritat és la lliga, per sortir dels llocs de descens, l’objectiu és competir i fer saltar la banca. Han de ser atrevits tal i com van fer en la primera eliminatòria.

Prèvia Copa del Rei Terrassa - Alavés 2

Tot i que la prioritat és la lliga, la plantilla confia en passar ronda

L’única absència serà la del lesionat Diego Garzón. El partit serà dirigit per l’àrbitre internacional Jesús Gil Manzano, amb una àmplia experiència a Primera Divisió, i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

L’Alavés tem la gespa artificial

El Deportivo Alavés ja ha fet pública la convocatòria per desplaçar-se a Terrassa. I en ella hi ha jugadors amb menys participació a la lliga i també un bon grapat del filial. Així, doncs, hi haurà rotacions. De fet, el tècnic Luis García es deixa a Vitòria peces importants com Abqar i Guridi. En la roda de premsa prèvia al partit, l’entrenador de l’Alavés ha incidit en el perill que suposa jugar en gespa artificial.