El Terrassa FC signa la millor arrencada de la història en categoria nacional

Amb 13 punts de 15 possibles, producte de quatre victòries i un empat, i amb un balanç de 10 gols a favor i un en contra, el Terrassa FC està signant aquesta temporada la millor arrencada en lliga de la seva història en categoria nacional. Només hi ha dos precedents per millorar aquests registres, però en categoria regional i ens hem de remuntar a les dècades 10 i 30 del segle passat, quan els terrassistes van guanyar les sis primeres jornades.

El rècord és possible, sobretot, per la gran trajectòria dels de Xevi Molist fora de casa, on s’han mostrat molt solvents, amb les clares victòries a Valls i Sant Feliu de Llobregat, per 0 a 3, i a Igualada per 0 a 2. Tres triomfs en els quals s’han marcat vuit gols i no s’ha encaixat cap. A l’Estadi Olímpic, en canvi, els números són més discrets amb una victòria per la mínima contra el Castelldefels (1-0) i l’empat en el derbi amb el CP San Cristóbal (1-1).

Més enllà d’aquesta arrencada històrica, el Terrassa FC també pot presumir d’encadenar 16 partits oficials invicte entre aquesta i la passada temporada. La ratxa es va iniciar amb l’empat a 2 al camp del Sant Andreu, el 12 de gener, encadenant així 9 victòries i 7 empats, tant en competició regular com en els dos partits de play-off d’ascens davant l’Europa i l’Hospitalet.

Precisament els escapulats posaran a prova diumenge (17.00h) el bon estat de forma d’aquest Terrassa. Un partit que significa més que tres punts, ja que tots dos equips estan empatats a la classificació del subgrup “A” de Tercera amb 13 punts. Només la diferència de gols en l’average general (10/1 per 10/3) donen el primer lloc als de Molist davant d’un dels rivals més perillosos en el camí cap a l’ascens.