El Terrassa FC suma forces amb Áccura per optar al complex de Les Palmeres

El Terrassa FC SAD s’uneix amb Áccura Sport & Wellness SL, en representació del Grup Áccura, per aconseguir la gestió de Les Palmeres. El Grup Áccura compta amb una amplíssima experiència de més de 20 anys en la gestió d’equipaments dedicats a l’activitat física i esportiva, amb centres a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Teià i Tordera.

El Terrassa FC SAD i l’empresa es presenten conjuntament al concurs públic per aconseguir la licitació dels drets d’explotació del complex que abasta les instal·lacions esportives de Les Palmeres de Terrassa. Inclou el gimnàs Terrassasports i els camps de Les Palmeres. Ho farà mitjançant l’UTE (Unió Temporal d’Empreses) anomenada “Terrassa FC-Áccura UTE”.

Segons el comunicat oficial del club, l’obtenció final d’aquesta concessió permetria al Terrassa FC “recuperar els equipaments pel qual es van dissenyar, construir i aprovar des d’un primer moment i treballar amb el millor aliat per generar els recursos necessaris per poder desenvolupar la seva activitat a través de l’escola de futbol, que forma les categories inferiors del nostre club, i facilitar el retorn del primer equip del Terrassa a les categories professionals”.