El Terrassa FC surt golejat a Riudoms i només un miracle pot salvar-lo del descens de categoria

El Terrassa FC necessita un miracle per salvar la categoria a la Primera Nacional Femenina, després de caure dissabte per 6 a 2 contra el Riudoms que, amb aquest triomf, s’ha assegurat la permanència. Només queden dues jornades i el conjunt de Joan Bacardit es troba a cinc punts de l’Igualada, que marca la salvació.

Joana Roig, la gran sensació de la categoria, va obrir el marcador als dotze minuts, aprofitant les facilitats defensives de les jugadores del Terrassa. Però sis més tard les visitants van empatar, a la sortida d’un córner, mitjançant Maria de Fulgencio. La davantera va aprofitar una jugada embolicada dins l’àrea per batre Brígida. Però ni un minut va durar l’alegria vermella, ja que el Riudoms marxava al descans de nou amb avantatge, després que Marta Líria completés una gran jugada col·lectiva.

Les coses no podien començar pitjor per al Terrassa a la represa, ja que en el primer minut Mar Dueso va fer el 3 a 1. Lydia Rodríguez, però, donaria emoció en la següent jugada, xutant primer i recollint ella mateixa el refús en curt de la portera local. Però el 3 a 2 va ser un miratge. El Terrassa va seguir mostrant símptomes de debilitat en defensa, sobretot en les jugades a pilota aturada, i les del Baix Camp van sentenciar. Cris Becerra va fer el quart, Dueso va repetir i Joana Roig tancaria el marcador en una excepcional jugada personal.

En la propera jornada el Terrassa està obligat a guanyar el Pardinyes a l’Olímpic i esperar que l’Igualada no ho faci en el seu desplaçament al Son Sardina balear per tenir opcions d’evitar el descens en el darrer partit.