El Terrassa FC torna a la crua realitat amb l’objectiu de guanyar els sis partits que li queden

Queden 18 punts en joc a la Tercera Divisió. Sis jornades que es faran llargues per a un Terrassa FC amb poques opcions de jugar el play-off d’ascens, ara mateix a 11 punts. Els de Cristian García tornen a la competició després de descansar el passat cap de setmana i ho faran visitant un Castelldefels necessitat de punts si vol allunyar-se de les places de descens directe.

Sense cap estímul esportiu, la plantilla s’ha conjurat per dignificar l’escut els partits que queden. Tot i que públicament no se’n parli, el cap ja està posat en la propera temporada. I per les paraules del tècnic egarenc està clar que el seu futur està lluny de l’Olímpic.

Valls i Guzmán, per sanció, són baixes per visitar Els Canyars, mentre que José Juan, Nils i Òscar Imaz arrosseguen molèsties. La novetat en els entrenaments aquesta setmana és la presència del defensa Raúl Fuster, jugador que va estar a punt de fitxar al mercat d’hivern, però que va acabar marxant a l’Ontinyent. La retirada de la competició del club valencià l’ha portat de nou a Catalunya.

Joan Masip Vidal serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà diumenge a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.