El Terrassa FC torna a la feina després de l’aturada nadalenca

El Terrassa FC ha tornat a la feina després de la breu aturada nadalenca. Els jugadors han tingut una setmana per a desconnectar i recarregar piles per afrontar la segona meitat de la temporada. Ho farà en un nou escenari, l’Estadi Olímpic, que ja torna a ser operatiu per a la pràctica del futbol.

El Terrassa FC torna a casa però necessitarà adaptar-se, altre cop, a un nou terreny de joc que medeix 105 metres de llargada per 68 d’amplada i és sensiblement més gran que el de Ca n’Anglada. El balanç esportiu de l’exili forçós, però, és prou bo: dels 25 partits disputats, ha guanyat 15, ha empatat 6 i només n’ha perdut 4.

El tècnic Jordi López disposarà de dues setmanes per acostumar els jugadors al nou camp i preparar-los per a una tornada a la competició exigent. El 8 de gener visiten el camp del segon classificat, l’Espanyol B. I la reestrena oficial a l’Olímpic serà el 15 de gener contra el líder, el Terol.

Aquests dies segur que hi haurà feina a la gespa. Veurem si també n’hi haurà als despatxos durant la finestra del mercat d’hivern. No es descarten noves incorporacions ni tampoc baixes.