El Terrassa FC torna a sumar davant de l’Europa (0 a 0) i segueix en zona de play-off

El Terrassa FC torna a sumar després dues derrotes. Ho fa amb un punt, l’aconseguit davant de l’Europa al Nou Sardenya, en un partit que ha acabat sense gols però que ha estat força entretingut a les dues àrees.

A la primera part hi ha hagut més intercanvi de cops. Nils Puchades ha tingut l’ocasió més clara per al Terrassa, amb un xut que ha marxat a l’esquerra de la porteria defensada per Priego. A l’altra banda del camp Ortega també s’ha hagut d’arremangar per aturar els atacs graciencs. L’Europa ha demanat penal per aquesta caiguda de Jordi Martínez dins l’àrea. El Terrassa ha respòs amb un xut de falta sense perill.

A la segona part l’Europa s’ha bolcat més a la porteria terrassenca. La millor ocasió per als de Cristian García ha estat aquest cop de cap de Carreon que ha marxat per sobre el travesser. Els locals, mentrestant, ho provaven amb xuts de llarga distància, i de més a prop, que han requerit la intervenció d’Ortega. El Terrassa s’ha endut un bon ensurt als últims minuts. Primer, amb una doble ocasió de l’Europa que s’estavella al pal i al travesser; i tot seguit amb una pilota morta dins l’àrea petita que salva la defensa. Per tot plegat Cristian García ha donat per bo l’empat final.

Tot i sumar un punt dels últims nou, el Terrassa FC encara es manté quart, en zona de play-off. Però l’Horta, cinquè, ja només és a un punt.