El Terrassa FC torna aquest dilluns al matí als entrenaments a l’Estadi Olímpic

Després de 80 dies sense trepitjar l’Estadi Olímpic, el primer equip del Terrassa FC torna aquest dilluns al matí als entrenaments, segons ha fet oficial el club aquest mateix diumenge. La sessió serà a porta tancada, de forma individual i respectant els torns, el circuit i totes les mesures i normes de prevenció, higiene i seguretat que recull el protocol dissenyat pel Terrassa i que compta amb el vist-i-plau de l’Ajuntament. De fet tant jugadors com staff tècnic, que ja vindran canviats des de casa, accediran al camp des del mateix pàrquing, sense passar pels vestidors. Després d’una breu sessió de poc més d’una hora, marxaran del recinte i es dutxaran a casa.

El conjunt de Xevi Molist arrencarà així la preparació per al play-off exprés d’ascens a Segona “B”, tot i que fins a la data d’avui la plantilla ha celebrat quinze sessions d’entrenament grupals a través de videotrucada i més de 30 reunions tàctiques telemàtiques durant les setmanes de confinament, abans de poder sortir a córrer a l’exterior de manera individual.

Si l’actual crisi sanitària i les autoritats ho permeten, el Terrassa FC disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol la primera eliminatòria de la fase d’ascens contra el CE Europa, tercer classificat, després que no hagi prosperat el recurs presentat per la UE Sant Andreu. Falta per conèixer definitivament la seu del play-off, però tot apunta al Camp Municipal del Badalona. Si els de Molist accedeixen a la final, que es jugaria el 25 de juliol, s’enfrontarien al guanyador de l’eliminatòria entre el líder, el CE L’Hospitalet, i els quadribarrats.

[Font imatge: Terrassa FC]