El Terrassa FC torna de Lleida amb un punt al sarró malgrat la falta d’encert

El Terrassa FC ha aconseguit arrencar un punt amb sabor agredolç en un desplaçament complicat. Els de Jordi López visitaven el Camp d’Esports de Lleida, on han empatat a zero malgrat cuallar una actuació molt completa. Únicament els ha faltat concretar alguna de les seves múltiples ocasions de gol davant d’un Lleida Esportiu que, tot i estar a la zona baixa, travessa per una dinàmica positiva de resultats.

Durant la primera part, els dos equips s’han aproximat amb perill a les dues porteries. L’ocasió més clara, però, ha estat per al conjunt terrassenc. Després d’un possible penal sobre Spartalis, la jugada acaba amb un centre al segon pal que Carlos Martínez remata fora, amb tot a favor per marcar. Poc després ha estat Jordi Cano qui ha tingut l’opció de desfer l’empat amb un remat que ha parat el porter local.

Ja en la segona meitat, els dos equips han pogut anotar en accions a pilota parada, però els porters han demostrat un gran estat de forma desfent totes i cadascuna de les accions de gol. El Terrassa ha insistit en atac, però la falta d’encert en la definició li ha impedit emportar-se un premi més gran. Després d’aquest empat, el Terrassa es manté en la setena posició, a només un punt de la cinquena plaça que marca la zona de playoff d’ascens. El proper partit serà a casa contra l’Olot, un rival que es troba en plena lluita per no baixar.