El Terrassa FC treu els colors a l’Albacete (1-0) i passa a la següent ronda de la Copa del Rei

El Terrassa FC ha sortit sense complexos i en cap moment ha semblat que l’Albacete estigués dues categories per sobre. Al final, victòria per 1 a 0. Els de Chus Trujillo han dominat des de l’inici al seu rival i l’han sotmès constantment. De fet podrien haver marxat al descans amb un clar avantatge. Ja als dos minuts Piera ha xutat desviat i en l’onze un defensa ha hagut de treure sota pals la rematada de Jordi Cano. Marcos Pérez pràcticament no ha hagut d’intervenir en aquest primer temps, només en un cop de cap d’Escriche. Pau Salvans, Cano i Piera, per partida doble, han tingut oportunitats per posar al seu equip per davant.

La recompensa per al Terrassa FC ha arribat als quatre minuts de la represa. Un error defensiu de Glauder l’ha aprofitat Cano per driblar Altube i desfermar l’eufòria a les graderies. No s’han conformat els locals amb l’1 a 0 i han anat a pel segon. Jofre l’ha tingut en el minut 66, però ha rematat per sobre del travesser. I una gran jugada de Palacios, que substituïa el sancionat Lucas Viñas al lateral esquerre, ha estat a punt de convertir-se en gol.

El desgast físic ha passat factura en diferents jugadors locals, tot i que ha valgut la pena. La Copa li devia una al Terrassa FC, que ara desitja un gran per a la següent eliminatòria. Abans, però, toca pensar en l’Europa.