El Terrassa FC arriba a un acord de col·laboració amb el CF Matadepera

El Terrassa FC i el CF Matadepera acaben de signar un acord de col·laboració amb l’objectiu d’estrènyer la relació entre ambdues entitats en matèria futbolística. L’acord, que ha estat signat pel president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el president del CF Matadepera, Enric Barrull, a l’Estadi Olímpic de Terrassa, ja queda palès amb una primera decisió: el Terrassa FC fitxa el davanter centre Joan Amador per les tres properes temporades provinent del CE Mercantil i el cedeix al CF Matadepera.

Entre els principals beneficiaris d’aquesta col·laboració, sens dubte, els propis jugadors del CF Mapadepera. Els futbolistes matadeperencs tindran l’oportunitat de participar en entrenaments i en altres iniciatives amb Terrassa FC. La cessió d’Amador no serà l’única novetat, ja que el conveni també contempla la cessió de jugadors del filial a l’equip amateur del CF Matapadera.

L’acord de col·laboració amb el CF Matadepera se suma al conveni d’afiliciació signat el 14 de juny amb la UD Can Trias i s’afegeix al paper de filial que l’EF Bonaire desenvolupa des de fa una temporada amb el Terrassa FC.