El Terrassa FC venç i convenç en el partit d’anada contra el Mar Menor (1-0)

Pas endavant del Terrassa FC en el seu camí cap a l’ascens a la Segona Divisió “B”. L’equip de Christian García ha superat per 1 a 0 al Mar Menor en el partit d’anada de la primera de les tres eliminatòries per pujar de categoria. El Camp Olímpic ha registrat una de les millors entrades dels últims temps per presenciar un partit que ha començat amb un Terrassa molt ambiciós. Els egarencs han generat ocasions des del primer minut, amb remats de Toro, David López i Fran Piera, tots ells per damunt del travesser.

La insistència dels locals ha trobat el premi a la mitja hora de joc gràcies al talent i la màgia de Daisuke. El japonès s’ha tret del barret una gran jugada personal que ha acabat amb un clar penal del visitant Valdeolivas. David Toro, l’home dels gols importants en aquest tram decisiu de la temporada, li ha demanat la pilota i ha transformat el llançament amb gol, provocant així l’esclat d’eufòria del públic terrassenc.

A partir de l’1 a 0, el Terrassa ha abaixat la intensitat i abans de la mitja part el Mar Menor ha fet el seu primer i únic tir entre els tres pals, després d’una jugada de Valdeolivas. Durant la segona part, el Terrassa ha gestionat el marcador de forma intel·ligent, conscient de la importància de no encaixar gols en aquest tipus de partits.

En l’última fase de partit, l’equip murcià només s’ha apropat a la porteria d’Ortega mitjançant alguna acció a pilota aturada. Al final, un resultat d’1 a 0 que convida a l’optimisme, sobretot per la imatge de superioritat mostrada pels de Cristian García. El Terrassa afrontarà el partit de tornada amb la renta favorable. Ara li toca rematar la feina aquest proper diumenge a la localitat murciana de San Javier.