El Terrassa FC visita el FC Vilafranca, un escenari maleït, amb l’objectiu de prorrogar la bona ratxa

El Terrassa FC té aquest diumenge una bona oportunitat d’accedir al play-off d’ascens. Sant Andreu i Prat, amb els mateixos 25 punts que els egarencs, s’enfronten entre ells. Un empat combinat amb un triomf dels de Cristian García a Vilafranca els catapultarien al quart lloc.

No serà, però, un repte gens fàcil. Tot i venir d’encaixar una derrota per 2 a 0 al camp del Cerdanyola, el Vilafranca és un clar candidat de nou a l’ascens, amb un punts menys que els egarencs. A més el Terrassa visita un escenari tradicionalment maleït, ja que ha perdut en sis dels set últims desplaçaments, i el precedent més recent és l’eliminació dels de Cristian García a mans dels vilafranquins a la Copa Catalunya.

Tot i que l’estadística no està del seu costat, el tècnic egarenc confia en el bon moment que viu el seu equip per sumar la tercera victòria consecutiva lluny de l’Olímpic. Cristian García podrà comptar amb Daisuke i Guti, recuperats ja de les seves lesions, mentre que Toro continua sent baixa. Alejandro Carrillo Vílchez serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

De descartat, a titular

El bon moment que travessa el Terrassa FC s’explica per la consolidació del model de joc que ha volgut impulsar Cristian des que es va fer càrrec de l’equip i també per la competència que hi ha a la plantilla. Ningú té el lloc assegurat i prova d’això són les rotacions que el tècnic terrassenc ha anat fent al llarg de les quinze jornades, confiant en els més joves del vestuari.

Un clar exemple és el de Joan Pallàs, un dels menys utilitzats per Cristian. L’entrenador li va donar l’oportunitat a la segona jornada al camp de l’Europa, però va acabar expulsat només sortir al terreny de joc. Des de llavors, cap aparició més, ni tan sols entrar a les convocatòries, fins a la visita a Horta de fa 15 dies. L’egarenc va estrenar titularitat i va repetir diumenge contra el Palamós.

El defensa de 20 anys, procedent del San Cristóbal, agraeix aquesta segona oportunitat. Pallàs vol seguir aprenent al costat dels defenses més veterans de l’equip, com Amantini i Sergi Valls, però sense renunciar a seguir formant part de l’eix titular de la defensa vermella.