El Terrassa FC vol acomiadar-se del Municipal de Ca n’Anglada amb un triomf contra el Prat

El Terrassa FC ha trepitjat per penúltima vegada el Municipal de Ca n’Anglada. Ha estat en la sessió preparatòria d’aquest divendres, previ al partit de diumenge contra l’AE Prat en aquest mateix escenari. Demà ja entrenarà a l’Estadi Olímpic. Es tanca una etapa i s’obre una altra. Malgrat la duresa de l’exili, el tècnic Jordi López valora positivament l’apartat esportiu i social i anima a l’afició a que mantingui l’escalf a l’Olímpic.

Terrassa Fc últim Entrenament A Ca N'anglada 2

Plantilla i staff tècnic del Terrassa FC s’han fet una foto de família per acomiadar-se del Municipal de Ca n’Anglada (Font imatge: Terrassa FC)

El Terrassa rebrà un Prat que, malgrat portar una trajectòria molt irregular, ve de guanyar el Manresa per 3 a 1. Un triomf que ha permès als potablava sortir dels llocs de descens. Els de López busquen tancar l’any amb victòria per apropar-se una mica més al play-off d’ascens, ara mateix a quatre punts.

La infermeria terrassista es manté amb les absències de Vivi, Diego Garzón i Adri. Adrián Calvo Martínez, del col·legi de La Rioja, dirigirà aquest partit, que començarà a les 18.30h i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Tindran entrada gratuïta la família del futbol base terrassista, els socis del San Cristóbal i totes aquelles persones que col·laborin amb la campanya de Creu Roja Terrassa portant diumenge una joguina, per la qual cosa s’espera la millor entrada de la temporada a Ca n’Anglada.