El Terrassa FC vol aprofitar el mal moment de la Pobla de Mafumet per atrapar-lo a la classificació

El Terrassa FC té aquest diumenge una bona oportunitat per reivindicar-se i acabar amb l’estadística negativa fora de casa, amb només una victòria en sis partits lluny de l’Olímpic. El conjunt de Xevi Molist, tercer, visita el segon, la Pobla de Mafumet, fins fa poc líder indiscutible del grup, tot i que els últims resultats dels tarragonins han escurçat les diferències a la classificació i tan sols tres punts el separen.

La Pobla, que no ha marcat en els darrers tres partits, ve d’encaixar un 3 a 0 contra l’Europa. El Terrassa, en canvi, ve de descansar la setmana passada amb els tres punts sumats contra l’exclòs Reus Deportiu. Per tot plegat, staff tècnic i jugadors confien en un triomf que permeti estrènyer encara més la part alta de la classificació.

El Comitè de Competició ha acceptat el recurs presentat pel Terrassa i ha alliberat Joel Cañaveras de la targeta vermella que va rebre a Castelldefels. Així doncs, Molist compta amb 21 jugadors disponibles per desplaçar-se a terres tarragonines, amb l’única baixa d’Albert López.

Enric Bureu Méndez serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que arrencarà a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.