El Terrassa FC vol brindar una victòria a l’afició en el darrer partit de la temporada

El Terrassa FC tanca la temporada diumenge rebent el cuer, la SD Ejea, en un partit amb pocs al·licients en joc. Sense opcions de lluitar pel play-off d’ascens ni d’entrar en places de descens, els de Jordi López han de sumar com a mínim un punt per no caure en la plaça de promoció per a la permanència. Són novens amb 44 punts, a tres de l’AE Prat, que actualment jugaria el play-out.

Una possibilitat, però, poc probable, ja que fins i tot perdent, el Terrassa FC evitaria aquest tretzè lloc. S’hauria de produir una carambola de resultats, entre ells que guanyessin els quatre equips que estan per sota d’ell a la classificació, així com estar pendents de partits en altres grups territorials.

El Terrassa FC vol brindar una victòria a l’afició davant d’un rival que, tot i fer bons resultats en les últimes jornades, ja va guanyar-lo en la primera volta (0-2), i així acomiadar la temporada amb un bon gust de boca.

Per rebre l’Ejea, seran baixa Sergi Serrano i Diego Garzón. El murcià Marcos Navarro Quiñonero dirigirà aquest partit, que començarà a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.