El Terrassa FC vol fer-se fort a l’Olímpic i buscarà davant l’Europa una victòria que el consolidi al play-off

El Terrassa FC ha començat l’any amb victòria, després de guanyar a Gavà, un triomf que l’ha permès accedir de nou als llocs de play-off d’ascens. I els de Cristian García ja no volen sortir de la zona noble de la classificació. Mantenir-s’hi dependrà, sobretot, d’un calendari exigent que tindran en les properes tres jornades contra rivals directes com són Europa, Prat i Hospitalet, així com un difícil desplaçament a Reus.

Amb un joc totalment consolidat i amb una major efectivitat de cara a porteria, ara per ara la principal assignatura pendent del Terrassa és no deixar escapar més punts de l’Estadi Olímpic. Fer-se fort a casa és clau per seguir aspirant a l’ascens.

L’Europa, novè amb 31 punts, aspira encara a lluitar pel play-off. En les seves files hi figuren exterrassistes com Raíllo, Ángel de la Torre i Dani Pujol, però ja no Xavi Civil. El davanter, que va començar la temporada amb els escapulats, defensa ara la samarreta vermella.

Per aquest partit són baixes Toro, lesionat, i David López, sancionat. José Emilio Sánchez Aparicio serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Toro passa pel quiròfan

Finalment David Toro passarà pel quiròfan. Serà el dimecres vinent, 17 de gener. El davanter, que es va lesionar el passat mes de setembre al psoas, serà intervingut d’una hèrnia inguinal a la cama dreta que es va fer en el seu retorn als entrenaments a principis d’aquest any.

El procés de recuperació, però, serà més curt que l’anterior i s’espera que en sis o set setmanes ja estigui treballant amb el grup.
La intervenció es durà a terme pel doctor Lluís Solernou i Juanola a la Clínica Sant Josep de Manresa.