El Terrassa FC vol recuperar els punts perduts davant un Ascó amb moltes urgències

El Terrassa FC s’ha conjurat per treure endavant els dos partits que tenen abans de l’aturada del Nadal, aquest dissabte a Ascó i la setmana vinent a casa contra la Pobla de Mafumet. Sis punts que el podrien catapultar a les places de play-off, a només dos punts.

Després d’empatar contra la Fundació Esportiva Grama, Cristian García confia en veure la millor versió del seu equip davant d’un Ascó que ocupa places de descens i que encara no sap què és guanyar a casa. El tècnic del Terrassa recupera Guzmán i Àlex Fernández per al mig del camp, després de no jugar l’últim partit.

Amb Guti i Savall lesionats i amb el dubte fins a última hora de Dani Sánchez, el Terrassa compta amb només tres defenses: Yayá, Sergi Valls i Pallàs. L’egarenc, en un òptim moment de forma, demana tranquil•litat i creu que l’equip seguirà evolucionant. I respecte als jugadors que compten menys per al cos tècnic, Cristian és clar.

Marcos Fernández Quintero serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.