El Terrassa FC vol revertir la situació i emportar-se els tres punts d’Eivissa

La derrota contra l’Andratx cou encara en la plantilla d’un Terrassa FC que vol revertir la situació fora i recuperar els punts perduts. L’objectiu és tornar a rendir a un gran nivell per sumar diumenge la primera victòria lluny de Ca n’Anglada davant d’un CD Ibiza Islas Pitiusas que ve de fer també un mal partit, en caure per 3 a 1 al camp del segon classificat, el sorprenent Cerdanyola.

Terrassistes, vuitens, i balears, onzens, tenen 9 punts a la taula. Es preveu un partit molt equilibrat i que se l’emportarà qui es faci amb el control de la pilota. El Terrassa FC es pot trobar un camp força pesat, ja que s’esperen aiguats tant divendres com dissabte i que pot afectar al terreny de joc de Can Misses III.

Ramon Marimon ja ha rebut l’alta mèdica, però encara no entrarà en la convocatòria, mentre que Akito està recuperat de les seves molèsties al turmell i viatjarà amb l’equip aquest dissabte. El partit, que arrencarà a les 12.00h, serà dirigit per Marcos Navarro Quiñonero, del col·legi murcià.