El Terrassa FC vol seguir sumant de tres en tres davant el Cerdanyola de Ballabriga

El Terrassa FC afronta una setmana especial amb l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Albacete del proper dimecres. Però abans toca refermar el bon moment que viu l’equip de Chus Trujillo a la lliga, on ha sumat 7 dels últims 9 punts amb un darrer triomf convincent a Eivissa. Un dels pesos pesants del vestidor, Víctor Morales, ha tingut paraules d’agraïment per a l’anterior cos tècnic, però assenyala el granet de sorra que ha aportat l’entrenador canari per explicar la transformació de l’equip.

Per seguir mirant amunt a la classificació, el Terrassa FC haurà de superar demà (18.30h) el sempre rocós Cerdanyola d’Oliver Ballabriga. Només un punt separen els dos equips, que necessiten la victòria per fer un salt a la taula. Els de Trujillo són onzens amb 9, mentre que el seu rival en té 8, després d’una ratxa negativa en les últimes quatre jornades amb 1 punt de 12 possibles.

Oliver Ballabriga 2

Oliver Ballabriga afronta la segona temporada a la banqueta del Cerdanyola

Per rebre el Cerdanyola continua sent baixa Badal, malgrat que ja s’entrena amb els seus companys, al qual s’han d’afegir els sancionats Lledó i Guiseris. L’absència del porter la cobrirà el juvenil Pau Adín, mentre que Toledo i Àlex Fernández tenen números d’entrar en la convocatòria. El figuerenc Pol Arenas Mora dirigirà aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.