El Terrassa Vibra ha vingut per quedar-se

Tres mesos després d’engegar, l’acollida del Terrassa Vibra ha estat tan positiva que l’Ajuntament ja el considera un programa permanent. Durant tot l’any, doncs, els músics que així ho desitgin poden actuar en algun dels 22 punts habilitats als set districtes de la ciutat. Fins ara han estat 40 actuacions, amb alguns artistes que han repetit.

Encara que el Terrassa Vibra es presentava com un programa especialment dirigit als artistes amateurs i emergents, també han demanat participar-hi músics professionals. Uns i altres poden aprofitar les actuacions per finançar els seus projectes i per ara el públic hi està responent positivament.

Quan al novembre va arrencar el Terrassa Vibra les restriccions eren molt més dures amb les sales de concerts i l’oci nocturn en general. Ara que tot va tornant a la normalitat, la regidoria de cultura confia que sigui una iniciativa que també animi els terrassencs a tornar als espectacles en directe.

El que encara falta per implementar i es farà en breu és un punt d’actuació una mica diferent a la resta: un piano a l’Hospital de Terrassa, pel qual ja hi ha peticions esperant per tocar-lo i que només està pendent d’afinar-se.