El terrassenc Guillem Serrat, flamant guanyador de Masterchef Junior 9

Guillem Serrat ha començat aquest 2022 amb un premi sota el braç i una porta oberta a formar-se, i potser dedicar-se en un futur, a una de les coses que més li agraden: cuinar.

Foto Guillem Serrat Masterchef1

Aquest terrassenc de 12 anys ha guanyat la novena edició del concurs Masterchef Junior a Televisió Espanyola. És un premi de 12.000 euros i un curs al Basque Culinary Center, una de les escoles de cuina més prestigioses d’Europa.

Foto Guillem Serrat Masterchef6

Participar al programa va ser una mica improvisat. Ja li agradava Joc de Cartes i va descobrir Masterchef. El confinament, una mare i una àvia bones cuineres i els tutorials de YouTube van acabar de crear unes condicions òptimes per que comencés a desenvolupar el seu talent a la cuina.

Foto Guillem Serrat Masterchef2

Els jutges han destacat del Guillem les seves maneres de gran cuiner. També la seva creativitat, maduresa, organització i esperit de col•laboració. I tot plegat treballant en un entorn que ha sabut fer-se seu.

Foto Guillem Serrat Masterchef3

Una de les repercussions del programa ha estat la fama. La seva família i el seu entorn més proper han seguit de prop la seva evolució al programa però també s’ha guanyat nous admiradors.

Foto Guillem Serrat Masterchef5

El Guillem es treu importància, creu que la sort ha estat de la seva banda i que qualsevol dels seus companys hauria pogut guanyar.