El terrassenc i les terrassenques de l’any reben la insígnia i el diploma al Teatre Principal

El terrassenc i terrassenques de l’any han rebut aquest dissabte al vespre la insígnia i el diploma oficial de Terrassenc de l’any 2021. La cerimònia s’ha celebrat al Teatre Principal on pràcticament no hi havia cap butaca ni seient buit.

Maria Àngels Busom Olivella, Maria Jesús Comellas Carbó i Jordi Grau i Martí han estat rebuts sota un fort aplaudiment i amb uns apunts biogràfics escrits i pronunciats pel periodista Josep Villagrasa. Maria Jesús Comellas Carbó, com a representant dels tres guardonats, ha agraït el reconeixement que per a tots ells els suposa formar part dels ja 200 terrassencs i terrassenques de l’any.

Durant la cerimònia s’ha fet esment a la difícil situació que s’ha viscut arrel de la pandèmia derivada de la Covid-19, i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, també n’ha fet esment, tot posant en valor que durant aquests mesos s’ha après, entre altres, a estendre la mà i treballar en cooperació amb els altres.

El lliurament dels Terrassencs de l’any ha comptat també amb el ball honorífic de l’àliga i la interpretació amb piano de «West Side Storie».