Jadir Cirera: “La Kings League ha vingut per quedar-se”

La Kings League de Gerard Piqué ha estat un èxit culminat amb la celebració de la Final Four al Camp Nou. L’oportunitat per a molts futbolistes que ja havien renunciat a l’esport i que gràcies a aquest format s’han tornat a reenganxar, com en el cas del futbolista terrassenc Jadir Cirera.

Va iniciar-se en el futbol amb tan sols 4 anys i va passar per diferents equips en les categories de futbol base. Després de tota la vida practicant aquest esport, va aparèixer l’oportunitat d’anar a treballar a l’estranger i, com a conseqüència, renunciar definitivament al futbol. Quatre anys després i coincidint amb la seva tornada a Terrassa, apareix l’anunci de la Kings League i decideix provar sort.

En el procés de selecció, Jadir és escollit per Aniquiladores FC, equip presidit per l’streamer mexicà Juan Guarnizo i que s’acabaria proclamant subcampió cedint en la final disputada al Camp Nou. Els equips classificats a la Final Four van estar concentrats tot el cap de setmana i van poder viure uns dies màgics que difícilment oblidaran.

Una experiència única per al jugador terrassenc, qui considera que la Kings League ha arribat per quedar-se, però que també és compatible amb el futbol tradicional.

Jadir Cirera Kings League 2