El terrassenc Lluís Ros, nou entrenador del Terrassa FC femení

L’egarenc Lluís Ros Arjona és el nou entrenador del primer equip femení del Terrassa FC de Primera Divisió Nacional. Així ho ha fet oficial aquest dimecres al vespre el club. El terrassenc i terrassista des de ben petit fa el salt al futbol femení després d’una dilatada experiència amb equips masculins de categories inferiors del Terrassa i primers equips vallesans. Ros arriba després de la destitució de Víctor Vera.

Lluís Ros va ser primer primera vegada entrenador del futbol base del Terrassa FC amb només 13 anys, quan va dirigir equips benjamins i alevins terrassistes. Més endavant entrenaria cadets i juvenils de l’Sporting Rubí, per treballar posteriorment al Terrassa FC i assolir l’ascens a Preferent del Cadet A i, més endavant, l’ascens a la Lliga Nacional amb el Juvenil A del Terrassa.

De la seva trajectòria destaca l’ascens amb el Juvenil B del Jàbac a la Lliga Nacional i dirigir el Cadet A de la UFB Jàbac i Terrassa de Divisió d’Honor, a més de ser l’entrenador del primer equip de la UD Can Trias, del Juvenil A del CP San Cristóbal a Preferent, del primer equip de l’EF Bonaire i del Juvenil A del Terrassa FC durant tres temporades seguides.

L’egarenc, que l’any passat va tornar al futbol 7 per entrenar l’Aleví A terrassista, compaginarà el Terrassa FC femení amb el Benjamí A del Terrassa FC. Lluís Ros es va comprometre amb els jugadors i les famílies i complirà amb la seva paraula de ser l’entrenador de l’equip passi el que passi fins a final de temporada.

Lluís Ros, nou entrenador del Terrassa FC femení

Mario Navarro, el segon entrenador
Lluís Ros estarà acompanyat a la banqueta per Mario Navarro Peñalver, segon tècnic de l’equip. El rubinenc va començar a entrenar amb només 15 anys a la UFB Jàbac i Terrassa i, després de passar com a entrenador per les categories inferiors de l’EF Bonaire i el CP San Cristóbal i de fundar el AuRajasthan FC a l’India, la temporada passada va aconseguir l’ascens amb l’Infantil E. Des de l’any passat és el coordinador dels equips de prebenjamins del Terrassa FC i aquesta temporada entrenador del Cadet B.

Alberto González, Róman Torrelles i Jessica León continuaran com a entrenador de porters, delegat i fisioterapeuta, respectivament, del primer equip femení del Terrassa FC.