El terrassenc Un tal Pere fa públic el primer senzill del seu proper disc, ‘Un llarg hivern’

El cantautor Un tal Pere ha anunciat un primer avançament del seu nou disc, anomenat “Un llarg hivern”. Per a aquest nou treball, el músic resident a Terrassa té previst comptar amb alguna col·laboració sorpresa que farà pública més endavant.

En aquesta ocasió, a través del disc produït per La Catenària, l’artista mostra la seva part més introspectiva, buscant una producció el més semblant a un directe íntim i de proximitat. Abans, però, a mode d’avançament, Un tal Pere ha publicat un primer senzill, creat a partir d’un poema d’Ezra Pound, on cada estrofa de la cançó esdevé un paradís personal. Aquest single, titulat “Veurem el sol al cel d’Irlanda”, ha estat gravat amb una única presa de veu i guitarra i la seva presentació arriba en forma de videoclip, enregistrat a Aviram Estudis per Albert Palomar el setembre del 2019.

Un tal Pere neix al voltant d’un moviment de cantautors que revolucionaven les nits del barri de Gràcia de fa deu anys i és des del desaparegut Macondo Bar de Camp de l’Arpa on comparteix les primeres cançons i debuta amb l’EP “Dies de sol”, produït per Temps Record el 2010. Aquell mateix any firmava un single per al moviment social “Jo decideixo” i d’aquesta manera s’explicitava el posicionament polític en l’obra del cantautor.