El terrassenc Xavi Adell, reelegit president de la Federació Catalana de Hockey

El terrassenc Xavi Adell ha estat reelegit president de la Federació Catalana de Hockey, segons ha fet oficial l’ens federatiu aquest dimecres. Xavi Adell Salvatella, de 59 anys, va arribar a la presidència l’abril de 2017 per rellevar en el càrrec Narcís Carrió. Ara afrontarà un segon mandat, després que la Junta Electoral el ratifiqués com a única candidatura presentada.

Tots els clubs catalans n’han donat suport per iniciar una nova etapa de 4 anys i treballar així en el nou pla estratègic de la Federació Catalana. Entre d’altres accions, tant des del punt de vista esportiu com institucional, per davant hi ha el Mundial femení que s’ha de disputar l’estiu vinent a Terrassa i la commemoració del Centenari de la Federació Catalana el 2023.

En aquest segon mandat, Adell seguirà comptant amb membres de l’anterior junta directiva com Josep Miquel Colomer, Jordi Ribes, Pere Permanyer, Antoni Amat, Alicia Galy, Marc Hellín i Martí Lloveras. S’incorporen a l’equip directiu Joana Barbany, Miquel Ribó, Anna Roure i Maria Josep Pujol.