La Toka Merkat continua creixent i s’instal·la a la Pineda de Mas Bonvilar

La sisena edició de La Toka Merkat s’ha instal·lat per primera vegada a la Pineda del Mas de Bonvilar aquest cap de setmana. Aquesta fira, impulsada per l’Anna Domènech, busca visibilitzar dissenyadors de moda emergents i marques d’autor creades, dissenyades i produïdes al nostre territori. Una iniciativa que celebra dues edicions cada any. La d’hivern, ubicada al Parc Audiovisual, i la d’estiu, que ja ha passat per espais tan emblemàtics com la Masia Freixa.

L’evolució del projecte La Toka Merkat és exponencial. La primera edició es va fer en una casa particular i, a poc a poc, ha anat escalant en nombre i qualitat de marques. També en participació, fins al punt de poder compaginar la moda amb presentacions de llibres, food trucks o música en directe, com en l’edició d’enguany.

Més d’una trentena de marques han participat a La Toka Merkat, oberta dissabte i diumenge en un espai que ha obert fronteres. Així, la proposta ha atret l’habitual públic de Matadepera i Terrassa, però també de Castellar del Vallès o Sabadell.