El Torneig Solidari Futsal Cup marcarà gols per a Sanfilippo Barcelona

El pavelló municipal de Sant Llorenç i l’escola Sant Llorenç del Munt són els escenaris de la tercera edició del Torneig Solidari Futsal Cup de Terrassa, que organitza Egara Futsal, un club de nova creació, en benefici de Sanfilippo Barcelona. La competició, totalment gratuïta, tindrà lloc el 15 i 16 de juny, coincidint amb la festa major del barri.

Aquest divendres s’ha fet la presentació del torneig que, a més de solidari, és integrador i intercultural. Hi participaran més d’una vintena d’entitats esportives, culturals i educatives de la ciutat i d’altres municipis de la demarcació.

El dissabte 15 hi haurà la fase de grups i l’endemà la fase final, amb un partit de les estrelles en el qual hi actuaran jugadors de futbol i futbol sala que han militat a l’elit. Per cada gol que hi hagi durant el torneig, es destinarà un euro a Sanfilippo.

L’objectiu dels organitzadors és ampliar el nombre de seus i de ciutats per a futures edicions per tal de convertir el torneig en un referent local i comarcal.