El tradicional concert solidari de Nadal de Rotary serà a benefici del Projecte Música al Barri

El dijous 14 de desembre a les 21:00 hores, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal Solidarique organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere.

Està obert a tothom, amb un preu simbòlic per l’entrada de 10 euros que aniran destinats íntegrament a benefici del  Projecte Música al Barri. Una iniciativa que té l’objectiu d’apropar la música als nens i nenes de Ca n’Anglada. L’ONG Manantial de Vida treballa per les persones amb risc d’exclusió social i fomenta espais de Diàleg per la Pau i la Convivència.

El prestigiós organista Jordi Figueras dedica aquest any el concert a una selecció de peces de diferents compositors.

El concert s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la  ciutat. El Rotary com cada any convida al concert a totes les entitats , institucions i mitjans de comunicació de la ciutat i els demana que en facin ressò i ens acompanyin en aquest acte de solidaritat.

El Rotary Club  compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí. Les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa església de Sant Pere, a partir de les 20:30 hores.

[Foto: Rotary Club de Terrassa ]