El tradicional Misteri de Nadal de la Seu d’Ègara, el dia 5 a Facebook i Youtube

Són el tenor Joan Martínez Colàs, la soprano Laia Camps i la mezzosoprano Merche Handrich, acompanyats al piano per Monika Lao. Els artistes estant ultimant a l’Església de Sant Pere el darrer assaig abans de la gravació de la gala lírica d’El Misteri de Nadal, que cada any es feia en directe des de la Seu d’Ègara.

La pandèmia no ha estat motiu suficient per suspendre un espectacle que ja fa vuit anys que es representa i que aquesta edició, es podrà veure el 5 de gener per el facebook d’Enfoc Musical i el Youtube de Viu la Seu. Dins del Misteri de Nadal, el dia 25 ja es va poder gaudir d’una lectura dramatitzada del Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, amb Núria Miró, Joan Deulofeu i els Petits Cantants de Terrassa. Una actuació que ha quedat penjada a la xarxa.

A la Gala lírica Memorial Rosa Deulofeu que s’ha gravat aquest dimarts al matí, es podran seguir diverses àries i duets d’òpera i sarsuela. El Misteri de Nadal és un espectacle de música, poesia i patrimoni que convida a celebrar amb cultura les festes de Nadal. Aquest any en format virtual per la pandèmia.