El Tramabús de Podem passa per Terrassa i s’atura a Cirsa, la Sindicatura de Greuges i Mútua

El Tramabús ha fet parada a Terrassa aquest dimecres. Els militants locals de Podem l’han rebut a la carretera de Castellar, just davant de l’edifici de Cirsa.

L’autobús està fent aquests dies un recorregut per Catalunya per denunciar els casos de corrupció i alertar de la vinculació  entre el poder polític i l’econòmic durant dècades arreu del territori.

A la ciutat, els responsables de la formació política han apuntat a la multinacional del joc per la suposada donació de 900.000 euros a Convergència, han denunciat irregularitats en el procés d’elecció en la Sindicatura Municipal de Greuges i alertat de la derivació de pacients de la sanitat pública a la privada a Mútua de Terrassa.

Per cert que responsables del centre sanitari han emès un comunicat per desmentir les acusacions de Podem. Afirmen que Mútua no s’ha vist mai implicada en cap cas de corrupció ni trama il·legal i acusen la formació d’haver impulsar un acte ideològic d’absoluta mala fe i amb voluntat de desprestigiar sense cap argument.