El transport públic canvia horaris a l’agost per la disminució de la mobilitat

Els autobusos urbans modifiquen el seu horari durant el mes d’agost. El servei es reduirà degut al descens en la mobilitat de la ciutadania durant el mes de vacances per excel·lència.

Així, a partir d’aquest dijous dia 1, TMESA aplicarà els horaris d’estiu, que es podran consultar a les parades i també a través de la pàgina web.

Les línies 1 i 2 tindran un reforç especial durant la primera i la darrera setmana del mes, és a dir, de l’1 al 9 d’agost i també del 26 al 31.

A les línies 8 i 9, que fan el recorregut per les principals avingudes de la ciutat, l’horari d’estiu es començarà a aplicar més tard. No serà fins dilluns dia 12 i estarà vigent fins divendres dia 23. En aquest enllaç podeu consultar els horaris.

Pel que als trens, Rodalies de Renfe també canvia els horaris de les línies R2, R3 i R4 fins el 25 d’agost. A més, degut a la nul·la demanda que es produeix en aquestes dates no circularan els trens de la línia R7. L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals.