El transport públic, gairebé al 100% en l’entrada a la Fase 2

Aquest dilluns Terrassa entrarà a la Fase 2 del desconfinament, com el conjunt de l’Àrea Metropolitana Nord, l’Àrea Metropolitana Sud i la ciutat de Barcelona. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha informat que la gran majoria de les línies del transport públic a l’entorn de la capital catalana recuperaran els horaris i freqüències habituals, sobretot durant les hores punta. Encara que la demanda actualment és una quarta part de la mitjana en aquesta època de l’any, per tant molt lluny de l’habitual, l’ATM espera poder garantir així la distància interpersonal suficient entre passatgers.

D’aquesta manera, dilluns les línies de Rodalies Renfe i dels Ferrocarrils de la Generalitat que passen per Terrassa oferiran ja el 100% dels trajectes habituals. Els caps de setmana la circulació de trens serà del 80%, finalitzant a la mitjanit. De mitjana, circularan el 80% dels autobusos interurbans i el 50% dels nocturns.

A Barcelona, el metro ja funcionarà a ple rendiment i tant el Trambesòs com el Trambaix circularan al 100% durant les hores punta.