‘El transport que t’apropa a…’, la nova campanya de TMESA

TMESA ha llançat aquesta setmana una nova campanya on posa en valor el patrimoni i els diferents equipaments i serveis de la ciutat de Terrassa. La idea és mostrar com les línies de bus urbà apropen la ciutadania als diferents punts d’interès.

La companyia reafirma així el seu compromís amb els terrassencs i terrassenques, destacant la importància de la mobilitat urbana per accedir de forma còmode i sostenible a una àmplia gamma de serveis i activitats. I és que, segons TMESA, les línies de bus connecten de manera eficient tota la ciutat, facilitant l’accés als àmbits que protagonitzen la campanya d’aquest any.

El transport que t’apropa a… és l’eix principal de la campanya. En aquest sentit TMESA vol destacar que és el transport que apropa al patrimoni, a l’esport, a la salut, a la cultura, a la natura, a l’educació i al comerç. I a més, connecta amb la resta de transports interurbans. En cada cas, són els propis equipaments i serveis de la ciutat els qui formen part de la imatge de la campanya. En el cas del patrimoni, el conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere i la Masia Freixa en són els protagonistes. L’àmbit de l’educació està il·lustrat amb l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. En l’esport, és l’Estadi Olímpic l’equipament escollit. Amb el concepte de mercat TMESA ha volgut simbolitzar tot el comerç local i de proximitat. L’anella verda és una altra de les imatges de la campanya.

Pel que fa referència a la salut, hospitals, centres d’atenció primària i de salut, clíniques i consultoris estan perfectament connectats a través de TMESA, incloent dues línies que van directes a l’Hospital de Terrassa, per assegurar que els ciutadans i ciutadanes rebin l’atenció sanitària adequada sempre que ho necessitin.