Mutua Trastorn Limit

El trastorn límit de la personalitat centra la tercera conversa dels «Dijous de Mútua»

Aquest dijous, 18 de maig, a les 6 de la tarda, la psiquiatra del servei de Salut Mental Infantojuvenil de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, la doctora Iria Méndez, abordarà el tema del trastorn límit de la personalitat en la joventut.

Igual que la passada edició, la conversa s’emetrà en directe per l’Instagram de MútuaTerrassa i el Facebook Live del diari digital Món Terrassa.

L’experta conversarà amb el periodista Marc Redorta i tractarà sobre la prevalença de les autolesions i les conductes suïcides en els adolescents del Vallès Occidental.

També parlarà de l’evolució en la darrera dècada d’aquests comportaments així com les similituds i diferències respecte de la població adulta. Finalment, l’especialista farà referència també a les estratègies que s’empren -tant de detecció com d’intervenció- per abordar les autolesions i les conductes suïcides.

El calendari d’aquest any contempla un total de set converses. Al juny, es parlarà del dia del part; al setembre, la recuperació de l’olfacte; a l’octubre, la psoriasi i la sexualitat, i al novembre, les al·lèrgies respiratòries infantils.

Mutua Trastorn Limit