‘El Trencanous’ torna a LaFACT per Nadal

Per novè any consecutiu, la Factoria Cultural de Terrassa porta el clàssic conte de Nadal El Trencanous a l’escenari de la Rambla. Per tercera vegada també seran alumnes del Programa d’Alt Rendiment en Dansa, amb seu a LaFACT, els encarregats d’interpretar la coreografia de Rodolfo Castellanos, sobre la base dels mítics Màrius Petipà i Lev Ivànov.

Seran tres sessions amb gairebé les entrades esgotades, una dissabte a les 18h i dues diumenge a les 12h i a les 18h. El Trencanous és una història de fantasia entre rellotges i joguines mecàniques, amb reis, princeses, personatges en lluita i soldats, amb un trencanous en el centre de tot el ball.

Una coneguda i clàssica coreografia que acaba amb un Grand Pas a Deux entre els dos protagonistes i un final apoteòsic on ballen tots junts per celebrar el Nadal. El Programa d’Alt Rendiment en Dansa, el PAR de la Factoria Cultural, acull ballarins d’arreu del món d’entre 16 i 22 anys que busquen el suport per fer el salt als escenaris més rellevants del ballet.

Més de trenta ballarins en escena que després de llargues hores d’assaig fan el salt al món de la dansa professional. Durant tota aquesta setmana els ballarins de la PAR han interpretat el Trencanous pels alumnes d’algunes escoles de Terrassa, dins el programa pedagògic de la Factoria Cultural.

dansa trencanousdansa trencanous

dansa trencanousdansa trencanous