El Tribunal Català de l’Esport falla a favor de Joan Herrera i es reprèn el procés electoral al CN Terrassa

El Tribunal Català de l’Esport (TCE) ha fallat a favor de Joan Herrera, l’aspirant a la presidència del CN Terrassa, ratificant així la resolució del Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Natació (FCN). El passat 12 d’abril aquest Comitè ja no va admetre el recurs presentat per la Junta Electoral del CN Terrassa, que al·legava defectes de forma en la documentació presentada pel precandidat de la candidatura “És l’hora del canvi” i que vulneraven els Estatus, per la qual cosa la Junta Electoral va recórrer al TCE.

En la resolució emesa aquest divendres pel Comitè d’Apel·lació, ordena a la Junta Electoral a continuar el procés electoral efectuant, en un termini no superior a 48 hores i en presència com a mínim d’un interventor nomenat per la candidatura de Joan Herrera, el tràmit de revisió de les butlletes presentades. Recordem que es van presentar 510, quan només eren necessàries 383. Tanmateix fa una expressa indicació a la Junta Electoral que totes aquelles butlletes que siguin invalidades hauran de ser conservades a efectes de possibles reclamacions posteriors.

Per últim, en el mateix comunicat dirigit al President de la Junta Directiva i a la Junta Electoral del CN Terrassa, els recorda que l’incompliment de les resolucions del Comitè d’Apel·lació poden ser constitutives de diverses infraccions disciplinaries recollides en el Reglament disciplinari de la FCN. S’acaba doncs l’últim tràmit jurisdiccional al que s’agafava la Junta Electoral del CN Terrassa i tot apunta que en els propers dies Joan Herrera serà escollit nou president del club egarenc.