El Tricicle, Los Vivancos i Sofia Ellar, plats forts de la tardor al Centre Cultural

La temporada de tardor del Centre Cultural arrencarà al setembre amb dos plats forts. D’entrada amb el Tricicle, que porta a Terrassa el seu espectacle de comiat ‘Hits’, amb una selecció de dotze esquetxos dels seus 40 anys de trajectòria. Les entrades de les 4 funcions que hi faran ja estan exhaurides.

Just la setmana després, la companyia dels germans Vivancos portarà ‘Nacidos para bailar’, un espectacle innovador on mostren el seu virtuosisme en el mon del flamenc.

En música, el plat fort és la cantautora i compositora Sofia Ellar, que amb només 25 anys, ja s’ha autopromocionat dos discos. També passaran pel Centre Cultural Gerard Quintana, amb un recorregut per cançons prohibides i censurades, Los Sirex, amb alguns temes en català, i les germanes Judith i Meritxell Nedermann. La cantant Beth serà la protagonista, al novembre del concert de Prodis.

En l’àmbit de l’humor podrem veure ‘Infarto, no vayas a la luz’, on Santi Rodríguez representa un home a les portes de la mort després de patir un infart. També ‘Slips Inside’ de la companyia Okidok, ‘Tinder Sorpresa’ d’Andreu Casanova i ‘Orgasmos’, amb Roger Pera i Angela Monge

Altres propostes de la temporada són els Charleston Voices, l’espectacle de Marcel Gorgori ‘Òpera, de què vas?’, el Ballet de Georgia, Patricia Guerrero i la Crea Dance Company.

Pel què fa a la temporada familiar la companyia Passabarret durà ‘Josafat’, guanyadora del Gran Premi BBVA Zirkolika 2018. També en circ Carlos Martínez porta ‘Drets Humans’, un espectacle premiat per l’Organització Mundial del Mim. Altres propostes familiars són el grup femení Macedònia i el musical ‘Alícia al país de les meravelles’.

I enguany serà el 5è del cicle Simfònics de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Hi veurem un tribut a John Williams, el Festival de valsos i danses de Sant Esteve i ‘Els 7 pecats capitals’, amb la participació de Ramon Gener.